AHN Reaktif Hazneleri

AHN Reaktif Hazneleri

AHN Reaktif Hazneleri

Yeni, modern AHN reaktif rezervuarları, sıvı transfer iş akışınıza harika bir katkı sağlar. Bu steril, tek kullanımlık polistiren reaktif rezervuarları, tüm manuel pipetleme prosedürlerinizde yüksek verimli sıvı transferine izin verir. Yeni AHN reaktif rezervuarları ile ELISA, PCR ve diğer birçok laboratuvar prosedürünü pipetleme doğruluğundan ödün vermeden hızlandırabilirsiniz. İşte bu mükemmel reaktif rezervuarlarından bir takım almayı düşünmeniz için bazı nedenler.

AHN Reaktif Hazneleri için mükemmel boyut seçimi

AHN reaktif rezervuarları, tüm AHN tek ve çok kanallı pipetlerle kullanım için özelleştirilmiş çeşitli boyutlarda gelir. 10 mL reaktif rezervuarları bizim en küçük boyut teklifimizdir ve bunlar AHN pipet4u® 8 ve 16 kanallı pipetlerle iyi bir şekilde eşleşir. Aralığın ortasında, AHN pipet4u® Pro çok kanallı pipetleri mükemmel şekilde tamamlayacak düz tabanlı 25 mL rezervuarlar bulunur. Spektrumun daha geniş ucunda, 10 mL reaktif rezervuarları gibi, sıfır ölü hacme sahip V şeklinde bir tabana sahip 50 mL AHN reaktif rezervuarları bulunur.

Optimize Edilmiş Hacim Kontrolü için Reaktif Hazneleri

AHN reaktif rezervuarları, reaktif hacimlerinin kontrolünü elinizde tutmayı kolaylaştıran bazı şık özelliklere sahiptir. Silinmez iç derecelendirme işaretleri, reaktif rezervuarlarına doğru reaktif hacminin eklendiğinden emin olmaya yardımcı olan görsel bir kılavuz sunar. Açılı iç mekanlar, derecelendirme işaretlerini okumak ve kalan reaktif hacimlerini kontrol etmek için ergonomik bir yol sağlar. AHN reaktif rezervuarının açılı kenarları da ölü hacmi azaltır ve pipetleme sırasında numune çekilmesini en üst düzeye çıkarır. AHN reaktif rezervuarları ile her zaman sıvı transfer oyununuzun zirvesinde kalırsınız.

Sağlam Malzeme Yapısına Sahip Reaktif Hazneleri

AHN reaktif rezervuarları, büyük ölçüde kimyasal stabilite sağlayan benzersiz polistiren formülasyonumuzdan yapılmıştır. AHN reaktif rezervuarlarının üretiminde kullanılan özel olarak formüle edilmiş polistiren malzeme, üstün kimyasal uyumluluk sunar. AHN reaktif rezervuarları ile, rezervuarın duvarları ile kimyasal etkileşimlerin bir sonucu olarak potansiyel kayıpları konusunda endişelenmeden çok çeşitli moleküler biyoloji reaktiflerini depolayabilirsiniz.

Düşünceli Tasarım Ekstraları

AHN reaktif rezervuarları, çalışma tezgahlarında büyük stabilite sunan geniş bir tabana sahiptir. Her köşede, yeni AHN reaktif rezervuarlarında, fazla sıvının minimum dökülmeyle bir saklama şişesine boşaltılmasını kolaylaştıran bir boşaltma ağzı bulunur. Sezgisel ve işlevsel bir sırt tasarımı, rezervuarların hızlı bir şekilde istiflenmesini sağlar ve depolama sırasında alan gereksinimlerini azaltır. İstiflenmiş reaktif rezervuarlarını ayırmak, her rezervuarın tabanında bulunan uygun şekilde yerleştirilmiş parmak tırnağı ile bunları istiflemek kadar kolaydır.

AHN Reaktif Rezervuarlarınızı Bugün Sipariş Edin

Yeni AHN reaktif rezervuarlarının ücretsiz bir örneğini elinize almak için burayı tıklayın. Numunenizle hoş bir deneyim yaşayacağınıza o kadar eminiz ki, size ücretsiz olarak göndereceğiz! Evet, doğru okudunuz – ÜCRETSİZ! Bu, bu mükemmel reaktif rezervuarlarına ne kadar kalite koyduğumuz hakkında çok şey söylemelidir. AHN ile tüm sıvı transfer ihtiyaçlarınız için bir ortağınız var.

Sipariş Bilgileri

Açıklama Paket Tipi Satış Birimi Kedi. Hayır.
AHN Reaktif Hazneleri 10 mL sırt çantası 5×100 3-701-11-9
AHN Reaktif Hazneleri 25 mL sırt çantası 5×100 3-702-11-9
AHN Reaktif Hazneleri 50 mL sırt çantası 5×100 3-703-11-9